Kijkwoning met kantoor SheCi.be

De kijkwoning met kantoor bevat visueel twee gezichten met daartussen een intern binnengebied. 

Het kantoorgedeelte is volledig gelegen aan de straatzijde, de noordzijde. De afzonderlijke toegang tot de kijkwoning bevindt zich inpandig in de voorgevel, of langsheen het binnengebied, binnenkomend in het tweede gezicht van de woning, gelegen aan de zuidzijde.

Op de eerste verdieping zijn de slaapkamers en de badkamers voorzien. In de nachthal is er een polyvalente ruimte. Over de volledige lengte van de achter-zuidgevel is een inpandig terras voorzien om de bewoners een optimaal contact met de tuin te geven.
 
De slaapkamer van de ouders met dressingruimte beschikt over een extra buitenruimte aan de noordzijde, die als extra wellnessruimte ingericht is in het verlengde van de badkamer.

De leefruimte op het gelijkvloers is opgevat als één grote open ruimte die dankzij de grote opengaande glaspartijen maximaal in contact staat met de tuin.  Een zuidgericht inpandig terras palend aan de keuken verruimt het perspectivisch doorzicht.

In onze kijkwoning kunnen diverse materialen met de nodige detailleringen gekozen worden binnen elk budget. De volumes zijn zo uitgewerkt dat diverse projecten op verschillende schaalniveaus aan bod komen. Het plezier dat je kunt puren uit het op zoek gaan naar het uitpuren van een conceptidee tot eerlijke, echte (interieur)architectuur is de puurheid van onze architectuur.





more
/